Opleiding EFT door Yvonne Toeset

Welkom bij de EFT opleiding voor professionals.

Dit deel van de website geeft informatie over de EFT opleiding en het behalen van een EFT International practitioners certificaat. Wanneer je interesse hebt om EFT te leren en in te zetten in je eigen praktijk, vind je hier relevante informatie op basis waarvan je kunt beslissen of je de opleiding wilt volgen. De EFT opleiding voor professionals is bedoeld voor professionele begeleiders in de breedste zin van het woord. Twijfel je of jij in aanmerking komt om de opleiding te volgen, neem dan contact met mij op.

Je kunt me altijd mailen of bellen met je vragen. Contactgegevens vind je hier.

Aanmelden voor de opleiding kan via de mail, het formulier op deze website of via de telefoon. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Voor tarieven kun je kijken onder Tarieven.

In de Agenda vind je snel wanneer de eerstvolgende opleiding gaat starten. De locatie van de opleiding is op dit moment in Amsterdam en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Speciale groepen

Ben je lid van een beroepsvereniging en wil je graag met vakgenoten deelnemen aan de EFT opleiding, dan kun je in overleg met mij een eigen groep samenstellen. Ook kun je mij vragen om een presentatie te geven bij een bijeenkomst van je vereniging zodat de leden eerst vrijblijvend kennis kunnen maken met EFT en de toepassingen van EFT voor jullie specifieke beroepsgroep.

EQlibre is een geregistreerd opleidingsinstituut en getoetst op haar administratieve processen, communicatie, contract & betalings- en leveringsvoorwaarden en klachtenregeling.

Vraag de nieuwe EFT-Studiegids aan

  JA, ik wil de Studiegids ontvangen

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Wil je ook de Nieuwsbrief ontvangen?*

  Ja

  *) Je krijgt dan het gratis eBook 'Zo Leer je zelf EFT'

  SKB geaccrediteerde opleiding