EFT-retraite_TERRA_NOVA

EFT-retraite op TERRA NOVA

!!i.v.m. corona uitgesteld tot voorjaar 2022!!

Vrede met jezelf retraite

Bevrijdende week met EFT Master Yvonne Toeset

 

Juist in deze tijd van de coronacrisis komen oude patronen naar boven in jezelf. Dat komt omdat angst en onzekerheid je overlevingsmechanismen aanzetten. Iedereen heeft hier op dit moment in meer of mindere mate mee te maken. Daarom wil ik je uitnodigen om deel te nemen aan de Vrede met jezelf retraite. In deze EFT retraite week leg je oude patronen en identificaties van je af om tot een nieuw besef van jezelf te komen. Je leert innerlijke strijd op te geven en vrede sluiten met jezelf.

 • Ik ben niet goed genoeg
 • Het lukt me nooit
 • Ik verdien te weinig
 • Anderen kunnen dat beter                                                                                                                                                      
 • Ik durf dat niet
 • Bij mij gaat het altijd mis
 • Ik ben het niet waard

Herkenbaar? We hebben allemaal een rugzakje vol met negatieve overtuigingen over onszelf en ervaringen die ons lessen hebben geleerd. Soms vergeten we om dat rugzakje op te ruimen              .

In ons leven verzamelen we ervaringen, overtuigingen en zich herhalende emotionele patronen. Soms denken we zelfs dat we dat zijn. Want je kunt je gewoon niet voorstellen wie je zou zijn zonder je angst, zonder je twijfel en zonder je afkeuring.

Wil jij een grote stap maken door deze patronen los te laten en vrede te sluiten met jezelf?

 

Liefde, wijsheid en passie heb jij in deze retraite verwerkt tot een waardevol geschenk aan mij. Frans

 

Wat gaan we doen tijdens het EFT retraite?

We starten deze week vanuit het hier en nu. Wat is er in je huidige leven dat getransformeerd mag worden. Waar heb je last van, wat bezwaart je, waar worstel je mee op dit moment? Van daaruit stellen we de vraag: hoe ben ik zo geworden en reizen we terug het verleden in om oude patronen, herinneringen en opgedane ervaringen te transformeren. Vanuit een opgeruimd verleden reizen we vooruit de toekomst in met de vraag: wie wil ik worden? Wensen en verlangens geven we vorm door ze te voelen en te visualiseren in het hier en nu.

 • Ik waardeer mezelf helemaal
 • Mijn weg is de perfecte weg
 • Ik kijk ernaar uit om mijn wens vorm te geven
 • Ik vertrouw mezelf en het leven
 • Alles is goed in mijn leven

Klik hier voor het hele programma voor de EFT retraite.

Onze trouwe begeleidende hulpbron op deze reis is EFT (Emotional Freedom Techniques) maar ook andere transformerende methoden zoals Total Release en Matrix Reimprinting dragen bij aan jouw proces. We werken in groepssessies en op de derde dag is er ruimte voor individuele sessies met Yvonne. Er is voldoende tijd voor ontspanning, reflectie en het delen van ervaringen. Je zult verbaasd staan hoe het groepsproces bijdraagt aan jouw transformatie.

 

Wat ben ik dankbaar om deze week mee te maken. Ik heb me zelden zo welkom en op mijn gemak gevoeld. Manon

Aanmelden EFT retraite

 

Yvonne Toeset is de expert op het gebied van EFT in Nederland. Haar succesvolle boek Innerlijke rust met EFT is het handboek voor EFT in Nederland. Zij weet als geen ander hoe je jezelf kunt bevrijden van negatieve patronen zodat jouw energie weer gaat stromen. Je inspiratie komt weer naar boven en je kunt nieuwe wegen inslaan helemaal vanuit jouw eigen essentie. Transformeren wat je niet meer nodig hebt. Oplossen wat je tegenhoudt.

 

Wie kunnen deelnemen?

Deze week is geschikt voor mensen die ervaring hebben met EFT, op professioneel gebied of omdat je voor jezelf met EFT hebt gewerkt. Misschien is EFT nieuw voor je, dan zal ik contact met je opnemen en je misschien aanraden eerst een paar sessies of een workshop te volgen. Tijdens het retraite ben je zelf verantwoordelijk voor je mentale- en emotionele welzijn waardoor het EFT retraite minder geschikt is voor mensen die in een instabiele periode verkeren. Neem bij twijfel contact op met de trainer.

 

Wat een bijzondere dagen in La France. Alle seizoenen hebben we langs gehad en geëindigd met liefde. Kim

Het Verblijf

Je verblijft 6 dagen op het prachtige centrum van Terra Nova aan de voet van de Pyreneeën. Dit centrum is eigendom van Robert en Monique Bridgeman. Je verblijft met een andere deelnemer in een tweepersoonskamer of je kiest voor een eenpersoonskamer (toeslag € 100,00). Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. Het landschap nodigt uit tot wandelingen of gewoon heerlijk genieten van de rust en de natuur.

Meer informatie over Terra Nova

Meer foto’s om in de stemming te komen

 

Veiligheid in verband met COVID-19

Tijdens de week houden we zoveel mogelijk 1,5m afstand. Kom je alleen, dan slaap je op een eigen slaapkamer. Het personeel van Terra Nova houdt gepaste afstand van jou en de groep. De workshopruimte is goed te ventileren en dat doen we meerdere keren per dag.

 

Jouw investering

Deze retraite kost jou € 1.095,- dat is inclusief verblijf en maaltijden.

Mensen met een kleine beurs betalen € 775,- er zijn een beperkt aantal plaatsen hiervoor beschikbaar.

Prijzen zijn inclusief BTW.

 

Wat is inbegrepen

 • Zes dagen een uitgebreid transformerend programma o.l.v. Yvonne Toeset
 • Mogelijkheid tot deelname in de ochtend aan meditatie o.l.v. Robert Bridgeman
 • Vijf overnachtingen in een een- of tweepersoonskamer op Terra Nova. Er zijn eenpersoonskamers beschikbaar (toeslag € 100,-), geef dit aan op je aanmeldformulier.
 • Lakens en twee handdoeken
 • Alle maaltijden: ontbijt, lunch en diner (vegetarisch)
 • Drankjes: koffie/thee, water en sap
 • Een onvergetelijke ervaring!

 

Zelf verzorgen

 • De reis van en naar Terra Nova boek je zelf. Kies je voor vliegen dan adviseren wij de volgende KLM-vluchten:
 • Ma 28 september AMS-TLS 14:25 vertrek
 • Za 3 oktober TLS-AMS 17:00 vertrek
 • Met deze vluchten kun je gebruik maken van het transfer van de luchthaven naar Terra Nova en vice versa. Transferkosten: € 80,00 (geef dit aan op je aanmeldformulier).
 • Kies je voor een andere vlucht of reis je per auto, laat dit dan weten. Je kunt mee met de transfer als je om 16:30 op de aankomstdag op Toulouse Airport bent. Aankomst op Terra Nova is mogelijk op 28 september tussen 18:00 en 19:00. Wil je eerder komen of langer blijven, er zijn mogelijkheden voor overnachtingen in de omgeving. Heb je advies nodig, laat het weten.
 • Neem makkelijk zittende kleding mee waarin je kunt bewegen en mediteren. Als je een meditatiekussentje hebt, is het aan te raden die mee te nemen. Stop ook je badpak of bikini in je koffer want er is een zwembad en een sauna.

 

Aanmelden EFT retraite