Total Release Workshop ‘Geld en levensenergie’

 

EQlibre_Quantum_ReleaseGeld en levensenergie

In deze workshop gebruik ik het Total Release proces om belemmerende overtuigingen en ervaringen omtrent het thema geld met jou op te lossen. Vandaag de dag lijkt het erop dat geld de voorwaarde is voor alles wat we willen ondernemen. Het stuurt onze levensenergie. Wanneer jouw idee over geld negatief is, zet je jouw acties in vanuit een negatieve energie. Dat voelt als belemmerend of zelfs angstig. Iedereen heeft richtlijnen meegekregen over hoe we naar geld kijken; het groeit niet aan de bomen, je moet er hard voor werken en het stinkt. Herkenbaar? Welke gedachten, herinneringen of gevoelens komen er in jou op als je aan geld denkt?

Geld is van levensbelang en het voelt veel prettiger als we deze energie vrij kunnen laten stromen, onbezorgd kunnen zijn over het ontvangen en uitgeven. Het gaat er niet om dat je veel moet verdienen, het gaat erom dat je rust ervaart in de stroom van energie die het thema geld in jou oproept.

Wat is Total Release?

Dit zachte, meditatieve proces is niet makkelijk met woorden te omschrijven. Het is een ervaring die je snel door alle lagen van je weerstand heen helpt en de energie van problemen helpt op te lossen. In Total Release ben je vrij, er zijn geen stappen te volgen er is geen goed of fout; het is zeer persoonlijk en bevrijdend.

Je ervaart al je innerlijke belemmeringen aangaande een bepaald probleem en leert om deze los te laten door vooral NIETS te DOEN. Dat laatste is misschien wel de essentie van het TR proces, dat ook wel ‘de weg van de minste weerstand’ wordt genoemd.

In tegenstelling tot EFT waarbij we specifiek moeten zijn, kun je in het TR proces werken aan meer algemene problemen en klachten. Het maakt niet uit hoe groot of complex het probleem is, hoe vaag of duidelijk.

Total Release heb ik ontwikkeld vanuit Quantum Release van EFT Master Ann Ross. Ik heb QR in 2012 van Ann geleerd. Haar lessen zijn een blijvende inspiratiebron voor mij.

 

Boek nu deze workshop  Vrijblijvende informatie

 

 Wat ga je leren?

 • Hoe je negatieve gedachten en gevoelens omtrent geld kunt transformeren
 • Hoe je angst, zorgen en problemen kunt oplossen
 • Wat je DOET om een probleem te creëren
 • Welke innerlijke archetypes jouw problemen veroorzaken en vasthouden
 • Hoe je snel in een diepe staat van ontspanning kunt komen
 • Hoe je jezelf naar een verruimd bewustzijn kunt brengen waarin je toegang krijgt tot het veld van alle mogelijkheden

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen die deze bijzondere methode wil ervaren en iedereen die meer vrijheid wil ervaren in het denken over geld. Dus zowel professionals als niet-professionals kunnen zich opgeven. Kennis van of ervaring met EFT is niet vereist.

Deze workshop is niet geschikt voor jou als je onopgelost trauma ervaart in je leven of moeite hebt met emoties als gevolg van een gedragsstoornis. Bij twijfel, neem contact met mij op.

 

Wat zeggen de deelnemers?

Na het grote succes van deze workshop in New York, kun je nu ook in Amsterdam deze ervaring meemaken. Lees ook mijn blog.

 • ” Ik had niet verwacht dat ik zo snel zo diep kon gaan in mezelf.”
 • “Ik voel me gewoon heerlijk.”
 • ” Het lukt me niet meer om mijn gedachten naar mijn probleem te laten gaan.”
 • “Moeilijk te omschrijven met woorden, bijzondere ervaring.”

 

Geef je nu op voor deze workshop

 • Datum: 7 oktober of 2 december  2017
 • Tijd: 10:00 – 17:00
 • Locatie: EQlibre, Transformatorweg 28, 1014 AK, Amsterdam
 • Kosten: € 95,00 inclusief BTW
 • Inclusief: koffie, thee en iets lekkers, hand-out

 

 

Boek nu deze workshop Vrijblijvende informatie

 

Trainer van deze workshop

Yvonne Toeset, Accredited Certified EFT Master Trainer of Trainers