Total Release Workshop ‘Vrijheid in relaties’

 

EQlibre_Quantum_ReleaseVrijheid in relaties

In deze workshop gebruik ik het Total Release proces om belemmerende overtuigingen en ervaringen omtrent het thema relaties met jou op te lossen. Door internet en social media zoals facebook, whatsapp en twitter hebben we meer relaties dan ooit. We kunnen zo makkelijk in verbinding staan met iedereen waar ook ter wereld. Tegelijkertijd staan onze relaties behoorlijk onder druk. Er lijkt weinig tijd voor verdieping en we raken gewend om snel en direct op elkaar te reageren. Intieme relaties staan onder druk doordat we veel ballen in de lucht moeten houden. Werkdruk, prestatiedrang en stress zetten onze relaties op spanning. Je verwacht veel van jezelf en je verwacht veel van je partner. Tijd om stil te staan bij de patronen die onze relaties met de ander en met onszelf negatief beïnvloeden.

Je kunt deelnemen aan de workshop omdat je de relatie met een specifieke persoon uit jouw leven wilt veranderen of je herkent een patroon in je relaties met anderen die je wilt oplossen. Het is mogelijk met je partner deel te nemen maar dat hoeft niet. In de workshop werk je voor jezelf aan je eigen patronen. Het is dus geen relatietherapie.

Een relatie is een spiegel

In een relatie worden we voortdurend gespiegeld met ons eigen gedrag want datgene waar jij je aan irriteert, is meestal hetgeen jij in jezelf veroordeelt. Ook al zien we oprecht het negatieve gedrag van de ander en menen we oprecht dat we daardoor van streek raken, in werkelijkheid zijn het onze overtuigingen en onze opvattingen die ons van streek maken. Deze overtuigen hebben we aangenomen door pijnlijke ervaringen uit het verleden. Als je partner een bepaalde houding aanneemt of een iets op een bepaalde toon zegt, kan je dat enorm boos maken. Eigenlijk te boos gezien de situatie. In zulke gevallen is het gedrag van je partner (en dat kan ook een zakenpartner, een vriendin, een collega zijn) meestal gekoppeld aan eerdere ervaringen uit je leven. Er is dus een reactiepatroon ontstaan. Dit patroon wil je doorbreken. Maar hoe doe je dat? Praten lucht meestal wel op, maar verandert niets aan het patroon.

Wat is Total Release?

Dit zachte, meditatieve proces is niet makkelijk met woorden te omschrijven. Het is een ervaring die je snel door alle lagen van je weerstand heen helpt en de energie van de patronen van problemen helpt op te lossen. In Total Release ben je vrij, er zijn geen stappen te volgen er is geen goed of fout; het is zeer persoonlijk en bevrijdend.

Je ervaart al je innerlijke belemmeringen aangaande een bepaald probleem en leert om deze los te laten door vooral NIETS te DOEN. Dat laatste is misschien wel de essentie van het TR proces, dat ook wel ‘de weg van de minste weerstand’ wordt genoemd.

In tegenstelling tot EFT waarbij we specifiek moeten zijn, kun je in het TR proces werken aan meer algemene problemen en klachten. Het maakt niet uit hoe groot of complex het probleem is, hoe vaag of duidelijk.

Total Release heb ik ontwikkeld vanuit Quantum Release van EFT Master Ann Ross. Ik heb QR in 2012 van Ann geleerd. Haar lessen zijn een blijvende inspiratiebron voor mij.

 

Boek nu deze workshop  Vrijblijvende informatie

 

 Wat ga je leren?

 • Hoe je negatieve gedachten en gevoelens omtrent relaties kunt transformeren
 • Hoe je angst, zorgen en problemen kunt oplossen
 • Wat je DOET om een probleem te creëren
 • Welke innerlijke archetypes jouw problemen veroorzaken en vasthouden
 • Hoe je snel in een diepe staat van ontspanning kunt komen
 • Hoe je jezelf naar een verruimd bewustzijn kunt brengen waarin je toegang krijgt tot het veld van alle mogelijkheden

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen die deze bijzondere methode wil ervaren en iedereen die meer vrijheid wil ervaren in de relatie met anderen en met zichzelf. Zowel professionals als niet-professionals kunnen zich opgeven. Kennis van of ervaring met EFT is niet vereist.

Deze workshop is niet geschikt voor partners die in ernstige conflicten zijn verwikkeld, neem contact op voor een persoonlijk consult. Ik werk een op een met cliënten en biedt geen relatietherapie.

Deze workshop is niet geschikt voor mensen met burn-out, ernstige angsten of depressie of andere psychische klachten.

 

Wat zeggen de deelnemers?

Na het grote succes van deze workshop in New York, kun je nu ook in Amsterdam deze ervaring meemaken. Lees ook mijn blog.

 • ” Ik had niet verwacht dat ik zo snel zo diep kon gaan in mezelf.”
 • “Ik voel me gewoon heerlijk.”
 • ” Het lukt me niet meer om mijn gedachten naar mijn probleem te laten gaan.”
 • “Moeilijk te omschrijven met woorden, bijzondere ervaring.”

 

Geef je nu op voor deze workshop

 • Datum: 18 november 2017 of 13 januari 2018
 • Tijd: 10:00 – 17:00
 • Locatie: EQlibre, Transformatorweg 28, 1014 AK, Amsterdam
 • Kosten: € 95,00 inclusief BTW
 • Inclusief: koffie, thee en iets lekkers, hand-out

 

 

Boek nu deze workshop Vrijblijvende informatie

 

Trainer van deze workshop

Yvonne Toeset, Accredited Certified EFT Master Trainer of Trainers