U wilt het verzuim binnen uw organisatie terug brengen maar u zoekt een tool waar de medewerkers zelf mee aan de slag kunnen?
U wilt spanning- en stressklachten bij uw teamleden aanpakken maar dan wel effectief?
U wilt fysieke en emotionele klachten van uw medewerkers aanpakken maar dan het probleem bij de kern oplossen?

 

Dan zijn de EFT workshops van EQlibre een uitstekende keuze. (Meer informatie over mijn visie op veranderingen).

 

In groepen van maximaal 10 deelnemers leren uw medewerkers hoe ze zelf EFT kunnen toepassen om stress en fysieke klachten te reduceren of zelfs helemaal op te lossen. Omdat EFT snel en effectief werkt kunnen er in 1 dag al veel positieve resultaten zijn bereikt. Uw medewerkers hebben na deze dag de methode helemaal in de vingers om er daarna ook zelf verder mee aan de slag te kunnen. Op deze manier geeft u uw medewerkers de beste methode in handen om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te zijn. Uw medewerkers voelen zich goed, kunnen weer beter presteren op het werk en de verzuimcijfers  kunnen gaan dalen.

U kunt kiezen uit twee EFT workshops:

‘Stressreductie met EFT’ of

‘Werken aan verzuim met EFT’

 

Het is ook mogelijk een EFT workshop op maat aan te vragen over onderwerpen die in uw organisatie spelen: angst voor spreken in het openbaar, pesten op het werk, verbeteren van prestaties.

Vraag uw offerte aan voor een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

 

Workshop in combinatie met EFT coaching

Natuurlijk vragen meer complexe situaties bij uw medewerkers om een meer intensieve aanpak. Een goede keuze is dan om een EFT workshop te combineren met individuele EFT coaching. Met vakkundige begeleiding kan er in korte tijd veel bereikt worden. Zo houdt u de kosten laag. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Klik hier voor de digitale folder EFT op de werkvloer! Voor meer informatie

 

Direct een workshop boeken