Workshop ‘Zo leer je zelf EFT’

Data: zie agenda

Zo leer je zelf EFT workshopWaarom is deze workshop ‘Zo leer je zelf EFT’ geschikt voor jou? Omdat ik weet, ervaren en gezien heb hoe makkelijk het is om met behulp van EFT problemen los te laten.

Iedereen heeft momenten in zijn of haar leven dat de dingen tegen zitten of dat er dingen gebeuren die je niet makkelijk kan verwerken. We proberen het dan maar te vergeten of we gaan er de strijd mee aan. Een strijd die we meestal niet winnen want hoe meer we proberen iets weg te duwen, hoe harder het terug komt.

Herken je dit?

Heb je wel eens in een lift gestaan en dat je dacht dat ‘ie naar beneden ging storten? Of heb je zweethanden en hartkloppingen als je met je auto de snelweg op moet? Misschien sta je onder druk door een conflict met je partner of op je werk.

Soms moeten we afscheid nemen van mensen waarvan we vinden dat ze veel te vroeg zijn gegaan. Of we zijn teleurgesteld in wat het leven ons gebracht heeft, voelen we ons onzeker of faal-angstig. En door al die spanning en stress gaan we steeds slechter slapen of krijgen we last van vreemde kwaaltjes.

Ik snap hoe dat is, ik heb dat ook meegemaakt.

Je lichaam moet hard werken om negatieve emoties op te vangen, we worden er moe van en raken uitgeput. Het is dus zaak om die negatieve energieën op te lossen zodat je weer lekker in je vel zit. En met EFT kan dat zonder dat je veel hoeft te praten.

Vijf redenen om mee te doen met deze workshop:

  1. Je ervaart direct het effect van EFT voor jouw probleem
  2. Na de workshop heb je altijd een tool in handen om je beter te voelen
  3. Je leert EFT van een van de beste EFT Trainers van Nederland
  4. Je merkt dat je niet alleen bent met je probleem
  5. EFT is leuk en makkelijk te leren
  6. en het is niet duur….

Boek nu deze workshop Vrijblijvende informatie

Hoe werkt het?

Elk probleem of klacht is gekoppeld aan negatieve emoties. Je ervaart spanning of stress als je aan je klacht of probleem denkt. De meeste mensen proberen een probleem op te lossen met hun hoofd, met hun denken. Maar in de EFT workshop ga jij leren hoe je een probleem oplost door er eerst anders over te gaan voelen. Wat als je negatieve gevoel opeens neutraal voelt? Wat als je geen boosheid, angst of verdriet meer voelt als je aan je probleem denkt? Heb je dan nog een probleem?

Tijdens de EFT workshop werken we aan een specifiek probleem van jou, zonder dat je dit probleem hoeft te delen. Je hoeft niet over je probleem te praten om het met EFT op te kunnen lossen. Iedereen heeft wel iets waarin hij of zij meer ruimte, meer rust en meer vrijheid in wil ervaren. Daarin verschillen we niet van elkaar. Je zult zeker een stuk lichter de workshop verlaten en misschien is je probleem wel helemaal verdwenen…

Wie kan er meedoen?

De EFT workshop is bedoeld voor iedereen die deze methode wil ervaren. Heb je nog nooit eerder EFT gedaan, geen probleem. Heb je wel wat ervaring maar is het lang geleden? Je bent welkom. Heb je een sessie ervaren bij een andere behandelaar maar wil je het nu zelf leren? Meld je aan. Ook professionals die overwegen de EFT opleiding te volgen, kunnen in deze workshop kennis maken met Emotional Freedom Techniques.

Geef je op voor een van de workshopdagen van ‘Zo leer je zelf EFT’

  • Data: zie agenda
  • Tijd: 19:00 – 21:30
  • Locatie: EQlibre, Transformatorweg 28, 1014 AK Amsterdam
  • Kosten: € 35,00

Dank je wel Yvonne, vond het een zeer fijne workshop. De ‘angel’ is uit een persoonlijke crisissituatie gehaald waardoor ik met een prettiger gevoel naar huis ga. Gonda

 

Boek nu deze workshop Vrijblijvende informatie