kleine beurs trajecten - EQlibreEmotioneel welzijn is niet alleen bedoeld voor mensen met een gevulde beurs. Om die reden heb ik het zelfhulpboek ‘Innerlijke rust met EFT’ geschreven. Het is een manier om EFT aan te bieden aan een groot publiek voor een schappelijke prijs.

Echter, niet alle vraagstukken en problemen kun je makkelijk in je eentje oplossen. Soms is de hulp van een ervaren begeleider onontbeerlijk. Ik vind het belangrijk dat ook mensen met een kleine beurs gebruik kunnen maken van mijn diensten.
Daarom ben ik begonnen met de kleine beurs trajecten. Heb je een laag inkomen of een uitkering, dan kun je in overleg met mij voor een klein bedrag een coachingstraject volgen of EFT consulten afnemen.

Ik heb steeds plek voor 1 traject naast mijn andere opdrachten. Het kan dus zijn dat je op de wachtlijst komt. Ook al betaal je misschien minder, ik ga ervan uit dat je motivatie 100% is. Deze plek is alleen bedoeld voor gemotiveerde mensen die door omstandigheden mijn tarief echt niet kunnen betalen. De hoogte van je inkomen moet je kunnen aantonen.

Neem contact met mij op via de mail over telefoon.