Wat is Total Release?

Total Release is een in Nederland nog nooit eerder vertoonde techniek waarmee je op eenvoudige wijze diepgewortelde blokkades en sabotagesystemen ontwortelt. Jij wordt tijdens een tweedaagse workshop aan de hand genomen door Yvonne Toeset, dé Nederlandse expert op gebied van EFT (Emotional Freedom Techniques), om langdurige probleemstukken op te lossen.

Tijdens deze workshop verandert je zelfinzicht en je visie op het leven in het algemeen drastisch. Je leert neutraler je leven te observeren en ego-stukken, belemmerende overtuigingen en blokkades te transformeren.

Energetische meditatie

Je kunt het proces van Total Release een vorm van energetische meditatie noemen.

Vaak ervaren mensen een diep gevoel van vrede en innerlijke rust of een intens gevoel van liefde bij een Total Release sessie. Een besef van wie je werkelijk bent, los van je ego, je percepties en projecties.

Wanneer jij een probleem ervaart, maar je bent in staat om je gekoppelde emoties, projecties en waardeoordelen te signaleren en los te koppelen, verliest het probleem haar waarde. Met andere woorden: je wordt veel vrijer en gelukzaliger.

Total Release is een in Nederland nog nooit eerder vertoonde techniek waarmee je op eenvoudige wijze diepgewortelde blokkades en sabotagesystemen ontwortelt.

Door middel van Total Release werk jij met jezelf op de hoogste frequentie. Je komt los van je ego-systemen en saboterende mechanismen, om zo jouw probleemstukken te transformeren in vrijheid, licht en liefde.

 

JA, ik wil meer weten