Dit was voor mij lifechanging.

Yvonne leerde me tijdens een Total Release sessie de angst om te zetten in een vorm van energie. Zonder betekenis te geven aan of samen te vallen met deze angst, maar door als waarnemer vanaf een afstandje te observeren. Dit was voor mij lifechanging.
Ik kon aanwezig zijn met de angst en met de sensaties in mijn lichaam i.p.v. weerstand en strijd te voeren tegen de angst. Door in verbinding te komen met deze energie kon ik hem de ruimte geven en weer loslaten. Dit voelde als een enorme bevrijding!
Ik ben Yvonne zo dankbaar voor haar begeleiding met EFT en Total Release. Ze heeft in mijn leven een transformatie in gang gezet die te mooi is om in woorden uit te drukken. Ik gun het iedereen om dit zelf te ervaren!

Wendy

______________________________________

Het ging niet om een betere versie van mezelf te worden, maar dat ik terugging naar de persoon die ik daadwerkelijk was vanaf mijn geboorte.

Het is nu 1,5 week geleden dat ik mijn traject van 2 jaar met Yvonne heb afgesloten. Een traject wat 3 jaar geleden begon toen een kennis van mij, mij in contact bracht met Yvonne. Heb 3 jaar geleden 3 sessies gedaan en het was toen al vrij snel duidelijk dat ik nog niet klaar was om de confrontatie met mezelf aan te gaan. Was nog aan het vechten met mezelf en dacht toen nog dat ik het allemaal wel alleen kon. Een jaar later werd ik op een morgen wakker en had de behoefte om Yvonne te bellen voor een afspraak. Had toen heel duidelijk het gevoel dat ik nu wel eraan toe was om niet alleen de confrontatie met mezelf aan te gaan maar vooral dat ik all the way wou gaan. Alle issue/gebeurtenissen die mijn dag dagelijks functioneren beperkte wou ik stuk voor stuk aan pakken en keihard wilde werken aan een betere versie van mezelf te gaan maken. Hoeveel issue er waren was me helemaal niet duidelijk. Dacht toen nog dat het wel meeviel.

Voor mij voelde het toen nog dat mijn doel was als een betere versie van mezelf realiseren, maar wat gaande de 2 jaar sessies met Yvonne bleek, dat het niet ging om een betere versie van mezelf maar dat ik terugging naar de persoon die ik daadwerkelijk was vanaf mijn geboorte. De mooie ik weer terug halen en mijn rugzak leeg maken was mijn doel geworden.

Zaken die ik in de loop der jaren had gekopieerd van andere, identiteiten die ik aangenomen had om mezelf naar andere te profileren en een hele hoop weggestopt pijn die ervoor zorgde dat ik gedurende bijna 60 jaar niet echt mezelf was. Sterker nog de pijn en angst zorgde ervoor dat ik helemaal niet meer wist wie ik nu eigenlijk echt was. Sliep al 30 jaar slecht, was voor mijn omgeving een persoon die niet te pijlen was, mezelf straffen voor de persoon die ik geworden was maar wat nu blijkt helemaal niet de persoon was die ik echt ben. De zweep waarmee ik mezelf dag dagelijks een tikkie gaf was een gewoonte worden. Kon mezelf heel goed aankijken in de spiegel maar wilde heel lang niet zien wie daar stond.

We zijn begonnen op 15 Januari 2021 met de eerste sessie, van wat later plek een 2 jaar lang mooi traject te zijn. Elke 3-4 weken had ik een sessie van 1,5 uur waarbij ik me zeker in het begin nog voornam om het gesprek te sturen en controle te houden over het gesprek en de richting waar het naar toe ging.

Na 2 sessie was het voor mij heel erg duidelijk dat ik Yvonne 1000% kon vertrouwen, dat ik geen enkele controle nodig had over het verloop of de uitkomst van de sessie en dat ik all the way wou gaan. Na 2 sessies was het voor mij meer dan duidelijk dat Yvonne de persoon was die mij kon helpen naar de persoon die ik daadwerkelijk was en dat zei degene was die mijn rugzak kon helpen leggen.

Elke sessie was verrassend, elke sessie werd er weer een luikje met pijn, angstig en ervaringen opengetrokken en telkens werd het in de weken na de sessie duidelijk dat het issue wat we behandeld hadden een plekje ging krijgen en ervoor zorgde dat het geen ding in mijn dag dagelijkse leven was. Elke sessie beleefde ik moment vanuit het verleden nog een keer waardoor ik de gebeurtenissen die de pijn en angst veroorzaakt weg kon halen en een plek kon geven.

Het onderbewuste is een enorm krachtig ding in ons dagelijkse leven, het meeste wat je meemaakt gebeurt in het onderbewust zijn. Dit brengt heel veel goede dingen, maar de zaken die gebeurd zijn in het verleden blijven daar ook hangen. Zolang je die gebeurtenissen niet kan plaatsen kunnen ze een belemmering zijn voor je ontwikkeling en functioneren als mens, partner, vader of collega.

Met de hulp van Yvonne ben ik in staat geweest om angsten en pijnlijke gebeurtenissen uit mijn verleden te relativeren en in een ander daglicht te zetten. Het gevolg was en is dat het geen belemmering meer is voor het functioneren van mezelf in mijn zakelijke en privéleven. Door ervoor te kiezen om all the way te gaan zijn de sessies bij tijd en wijle heel zwaar geweest en hebben ze in sommige gevallen wel weken doorgewerkt voordat een behandeld issue zijn plekkie had gevonden in mijn hoofd.

Mijn ervaring bij en met Yvonne heb ik niet alleen voor mezelf gehouden, mijn dochter en nog een collega heb ik er heen gestuurd en deze hebben dezelfde mooie herinneringen en resultaten kunnen boeken als ik zelf. Ben ik helemaal klaar voor nu, daar kan ik vol mondig ja op zeggen, ga ik nog terug om af en toe een opfris sessie te doen ook daar kan ik volmondig Ja op zeggen.

Voor iedereen die graag rust en in vrede met zichzelf wil hebben kan ik de sessie met Yvonne van harte aanbevelen. Het is een van de mooiste cadeau die je als mens jezelf kan geven. Voor mij zijn de 2 jaar met Yvonne haar EFT-methodiek levensveranderend geworden.

Barry de Bruin

______________________________________

 

Ik vind het een geweldig mooie methode voor bijna iedere cliënt.

Yvonne is een hele fijne docente. Ze legt heel goed en duidelijk uit, voelt goed aan wat er nodig is in de groep en ook de voorbeelden/oefensessies voor de groep waren zeer leerzaam. Inhoudelijk heb ik ook veel geleerd hoe EFT toe te passen, ook in het oefenen tijdens de lessen. Ik vind het een geweldig mooie methode voor bijna iedere cliënt.

Sigrid, student EFT opleiding

______________________________________

 

EFT werkt en ik ben daar het levende voorbeeld van!

Wat als alles lijkt te kloppen in je leven, je alles voor elkaar lijkt te hebben, maar er toch snel donkere wolken in je hoofd zitten en je niet volledig kunt zijn wie je eigenlijk wilt zijn? Wat als je weet dat gebeurtenissen uit je verleden een schaduw leggen over je dagelijks leven maar je niet in je verleden wilt graven of er niet over kan of durft te praten?

 

Ik ben opgegroeid in een onveilige thuissituatie. Als kind heb ik veel geweld meegemaakt en kreeg ik te maken met steeds veranderende regels. Het draaide in mijn jonge jaren thuis allemaal om het voorkomen van die geweldsituaties of het oplossen daarvan, waardoor mijn beide ouders er onvoldoende voor mij zijn geweest, terwijl ik juist zo angstig was. Na de geboorte van mijn eerste kind, beleefde ik geen roze wolk maar eerder een grijze wolk, omdat ik vanaf dat moment ineens heel veel werd herinnerd aan mijn eigen jeugd. Ik kreeg kort daarna de diagnose meervoudige PTSS. Dat uitte zich bij mij in zeer hoge prikkelbaarheid, angststoornis en OCD. Ik ben een hele tijd in behandeling geweest in het reguliere circuit van psychologen en psychiaters. Niks hielp mij echt. Het werd alleen maar erger. Veel erger zelfs. Relaties met de mensen om mij heen, met vrienden, familie maar helaas ook met mijn partner en kind leden eronder en dat maakte mij alleen maar ongelukkiger. Ik kreeg de tip van een goede kennis om eens de documentaire The Tapping Solution te kijken. Daar zag ik voor het eerst wat EFT is en alhoewel ik vanwege mijn wetenschappelijke opleidingen het wel heel erg merkwaardig en vreemd vond om te zien, leek het mij minder heftig dan alles wat ik tot dan toe al had geprobeerd. Ik was op dat moment ten einde raad, want ik wilde me zo graag weer normaal voelen en een fijne partner en goede moeder zijn en dus besloot ik EFT te gaan proberen.

 

Tijdens de intake met Yvonne voelde ik meteen een hele goede klik en na de eerste sessie met EFT voelde ik direct een verandering in mijn lijf en vooral in mijn hoofd. Ik legde het aan mijn partner uit als “gesloten gordijntjes in mijn hoofd die open zijn gegaan”. Na elke sessie met Yvonne bleef ik dat gevoel houden. De eerste dag kwam er vermoeidheid en veel emotie en de dagen daarna gingen er weer gordijntjes open. En ik bleek heel veel gordijntjes te hebben gesloten in mijn jeugd, want week na week werd het lichter in mijn hoofd en kreeg ik steeds meer energie. Ik keek er elke week steeds weer naar uit om naar Yvonne toe te gaan, omdat ik nieuwsgierig werd naar hoe lichter het nog kon worden. Natuurlijk is het moeilijk om over traumatische ervaringen te praten en daarom is het ook zo fijn dat je met Yvonne niet hoeft te graven in je verleden en dus niet alles hoeft te vertellen om EFT te laten werken. Bovendien leerde ik EFT zelf toe te passen en kon ik dit dus ook heel gemakkelijk thuis alleen doen. Ik werd er steeds beter in. Bij elke moeilijke situatie of bij elke lastige emotie kon ik mijzelf helpen.

 

Na 14 sessies met Yvonne en na het mijzelf te hebben aangeleerd altijd EFT te doen als ik niet goed in mijn vel zit, is mijn leven compleet veranderd. Niet alleen zijn alle gordijntjes open, ook staan de ramen nu wijd open, waardoor ik mij als herboren voel en het fris voelt in mijn hoofd met een strak blauwe lucht. En als er dan toch een grijze wolk voor de zon trekt of het als het echt een keer gaat stormen dan trek ik me even terug en doe ik zelf EFT en voel ik mij al snel weer beter. Alle symptomen van de PTSS zijn weg. Ik sta zeer positief in het leven en alle relaties in mijn leven zijn nu goed. Sterker nog, alle wensen die ik had aan het begin van het traject met Yvonne zijn nu (1 jaar later) allemaal uitgekomen. Ik ben verhuisd naar mijn droomhuis, ik heb een fijne relatie met mijn partner en kind en mijn tweede kindje is geboren. Allemaal dingen die niet waren gebeurd als ik nog zo slecht in mijn vel had gezeten als een jaar geleden. Het voelt daarom allemaal als een wonder, maar dat is het niet. EFT heeft mij geholpen om emotionele blokkades op te heffen, waardoor ik weer vrij ben om te zijn wie ik echt ben. Wat ervoor nodig is om het te laten werken? Mijn antwoord zou zijn; de wens om écht iets te veranderen aan jezelf en je leven, je openstellen voor het onverklaarbare, durven loslaten, tijd investeren en het dan gewoon gaan ervaren. EFT werkt en ik ben daar het levende voorbeeld van!

______________________________________

 

Dit lijkt weer zo’n verhaal, te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet!

In een vijftal sessies van een uur ben ik veranderd van een onzekere, faalangstige, gesloten 60+er in iemand met zelfvertrouwen, iemand die er mag zijn, zoals hij is en die niet langer iedere dag met pijn in zijn buik de dag begint.

Dit lijkt weer zo’n verhaal, te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! EFT werkt echt! Het helpt blokkades in je “zijn”, in je “denken” op te ruimen. Blokkades waarvan ik het bestaan na alle jaren van therapie en zelfonderzoek wel kende, maar waarmee ik nooit echt verder kwam.

Op zeer professionele wijze heeft Yvonne Toeset mij, via EFT, in contact gebracht met enkele belangrijke blokkades. Letterlijk en figuurlijk begon mijn energie rondom die blokkades weer te stromen en viel er een zware last van mij af.

In het begin begrijp je niet wat er gebeurt en ben je vooral bang dat het maar heel kort zal gaan duren, maar dat is gelukkig niet zo. De diverse sessies gebruik ik als terugkerende ankers!

Ik wil op de belangrijkste sessie nog wat nader ingaan. De sessie waarin Yvonne mij begeleidde in het contact met mijzelf als doodzieke baby (ca. 1 maand oud). Ik was medisch gezien opgegeven. Mijn ouders hadden afscheid moeten nemen van mij, ik woog uiteindelijk nog maar 1000 gram.

De angst voor de dood bij mijn ouders heeft bij mij geleid tot angst voor het leven! Ik mocht er eigenlijk niet meer zijn! Vandaar dat ik mijzelf steeds compleet wegcijferde, etc.

Wat diverse psychologen, zelfonderzoek en Systemisch Werk uiteindelijk niet gelukt is, werd door EFT en vooral de professionele insteek van Yvonne werkelijkheid: eindelijk voel ik mij bevrijd, mag ik zijn, wie, en zoals ik ben en durf ik “echt” te leven!

Jan Vink

*Wil je meer weten over de ervaringen van Jan met EFT? Hij is bereikbaar via Yvonne.

_______________________________________

 

Het werkt heel erg goed!

Yvonne Toeset kan op heel professionele, maar ook makkelijke en natuurlijke wijze “de blokkade of het probleem” van haar cliënt(e) boven tafel krijgen en met de door haar toegepaste methoden (EFT etc.) de cliënt, weer “beeld en inzicht” geven in datgene wat hem/haar dwars of hoog zit. Door haar vertrouwelijke, begrijpende en innemende manier van werken komt zij heel dichtbij, daar, waar de cliënt voor anderen gesloten is of zich afschermt. Daardoor kan zij daadwerkelijk de echte “kern en/of oorzaak” van bovengenoemde bereiken en bespreken/behandelen.
Ikzelf heb door de fijne sessies weer inzicht, realiteitszin en ordening van gedachten en doelen gevonden/gekregen.
“Zelfreflectie, spiegelen, kijken vanuit een ander perspectief, verdriet parkeren, de realiteit der dingen weer beter zien en doelen voor ogen houden oftewel weer focussen”, zijn enkele van de kreten en zaken, welke mij na de sessies bijblijven en meehelpen aan mijn beter functioneren.
Met een meestal moe gevoel, omdat de sessies best intensief zijn, maar altijd zeer opgelucht en me in balans voelend, verlaat ik de sessies.
Ik ben er een veel beter functioneerde figuur van geworden, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn omgeving en geniet nu veel meer van de mogelijkheden en denk veel minder na over de onmogelijkheden. Zaken als: onzekerheid, zelfvertrouwen, twijfelen, angst en verdriet vinden bij Yvonne een goed oor én daadwerkelijke oplossing.
Ondanks mijn aanvankelijke scepsis t.a.v. advies/coaching van buitenaf, ben ik erg gelukkig met het overschrijden van deze drempel.
Het werkt nl. heel erg goed!
Dank Yvonne voor alles wat je voor me hebt gedaan.

__________________________________________

Ik heb de laatste sessie iets meegemaakt wat ik niet voor mogelijk had gehouden.

Hoi Yvonne,

Ik wil je graag nog even laten weten hoe het nu met mij gaat. Ik heb de laatste sessie iets meegemaakt wat ik niet voor mogelijk had gehouden. De doodgeboorte is voor mij nu iets heel anders geworden. Voorheen was het verdriet en schuldgevoel en nog meer verdriet. Nu echter,  is het net alsof ik over een grote sloot ben gestapt en het volledig achter me heb gelaten. Ik ben er echt van overtuigd dat ik wel degelijk mijn dochter heb gezien en dat het geen wishfull thinking was. het was een bijzonder vreugdevolle ervaring en ik heb naar mijn gevoel iets herontdekt wat er eigenlijk al die tijd al was, maar wat ik onmogelijk kon zien. het verdriet is hiermee van de baan. Zij heeft eindelijk haar plaats in mijn leven en dat voelt zo ontzettend goed…

Het verhaal met mijn vader is anders. Bij mijn vader blijft het wel zo dat ik mij realiseer dat het gemis er altijd wel op een of andere manier zal blijven en dat het een proces is wat eigenlijk altijd wel een beetje voortduurt. Maar dat is niet erg. Het meest traumatische was inderdaad het moment waarop mij verteld werd dat hij was overleden. Nu heb ik ook daarbij het gevoel dat die gebeurtenis, dat exacte moment, is overschreven en dat ik niet meer alleen ben. Dat is heel rustgevend en helend. Het is dus een totaal andere ervaring dan met mijn dochter, maar het heeft me enorm veel gegeven.

Nogmaals enorm bedankt Yvonne, voor alles. Ik ben als een ander mens uit deze sessies gekomen en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Veel liefs en alle goeds van,

Hilde

__________________________________________

Zonder problemen die sketch doen, dat is voor mij niet alleen een enorme prestatie, maar ook een grote overwinning. En dit alles dankzij EFT.

Hallo Yvonne,

Enige tijd geleden heb ik met jou contact gehad inzake het in het openbaar spreken/faalangst voor het opvoeren van een soort sketch. En ik had beloofd dat ik zou laten weten hoe het gegaan is.

Aan de hand van jouw boek en je tips die ik op mijn mail ontvangen heb, ben ik aan de slag gegaan met dit probleem ofwel angst. Hierbij constateerde ik dat mijn oorspronkelijk angst om in het openbaar te spreken wijzigde. En er kwam een ander aspect voor in de plaats: angst/bang of ik mijn tekst wel onthoud. Ik ben toen alle aspecten gaan opschrijven die met het opvoeren van deze sketch te maken hebben, of konden hebben, zoals : bang voor een groot publiek, bibber van de zenuwen, val uit mijn rol, onthoud ik wel de volgorde van mijn tekst, de druk dat iedereen naar me kijkt enz.

Vervolgens ben ik elk aspect afzonderlijk gaan behandelen, en ook betere opstartzinnen gaan formuleren. En niet alleen één aspect per tikronde gedaan, maar op een gegeven moment ook bij elk tikpunt een van deze aspecten benoemen. Toen bemerkte ik dat ik te maken kreeg met het volgende aspect: de angst voor veel bekijks, als ik binnenkom en er zit veel publiek. Dus ook hier weer aan gewerkt.

Toen heb ik deze sketch eerst thuis meerdere malen hardop geoefend, toen voor mijn partner/vriendin, daarna voor haar, mijn zoon + vriendin; als een soort generale repetitie. En op de dag zelf, ’s morgens een uitgebreide sessie gedaan, daar in de grote partytent ook, maar in stilte met mijn handen onder de tafel, en alleen de punten op de vingers en karatepunt gebruikt. Vlak voor het omkleden (ja, als een soort carnavalspersoon, verkleed met bolhoed, bril en schmink) nogmaals een sessie gedaan, in stilte.

Resultaat: het aanwezige publiek, van ca 50 personen, bestaande uit familie, ooms, tantes, buren en vrienden, waren laaiend enthousiast. Ik deed mijn sketch zonder angst en zenuwen. En kreeg alleen maar positieve geluiden te horen, en een tante die in een toneelvereniging zit, welke regelmatig in een cultureel centrum voorstellingen geven, vroeg mij of ik zin had om bij die toneelvereniging mee te gaan doen. De mensen konden niet geloven dat dit optreden voor mij de eerste keer was.

Als ik nu het verschil zie: van iemand die op school al dichtklapte, als hij voor de meester iets hardop voor de klas moest opzeggen, en daar letterlijk stond te bibberen van de zenuwen en niet meer uit zijn woorden kwam, en die nu met een lachend gezicht, en zelfs verkleed en geschminkt, de tent binnenkomt met ca 50 aanwezigen, en dan zonder problemen die sketch doet, dan is dat niet voor mij niet alleen een enorme prestatie, maar ook een grote overwinning. En dit alles dankzij EFT.

Met vriendelijke groet,

Nico L

__________________________________________

Met behulp van EFT hebben we gewerkt aan het rouwproces rondom het verlies van mijn baan en het verlies van het vertrouwen van en het contact met collega’s.

Hey Yvonne,
Slechts enkele maanden geleden belde ik je enigszins in paniek om een afspraak te maken voor een aantal EFT sessies.
Ik was even totaal uit het lood geslagen. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken…….en daarbij; hoe kom ik nog aan een leuke baan als 55 jarige.
Na in totaal 18 jaar met hart en ziel voor een organisatie te hebben gewerkt werd ik namelijk, na een verschil van inzicht rondom mijn taken en verantwoordelijkheden,  n.a.v. een fusie ontslagen.
Met behulp van EFT hebben we gewerkt aan het rouwproces rondom het verlies van mijn baan en het verlies van het vertrouwen van en het contact met collega’s.
Door hiermee aan de slag te gaan kwamen er ook meerdere onverwerkte situaties van vroeger naar boven.
Er bleek nog heel veel verdriet verwerkt te moeten worden. We hebben er flink op los geklopt.
En ook het werken met de Matrix Reimprinting werkte heel helend.

Vandaag heb ik gehoord dat ik ben aangenomen voor een nieuwe uitdagende baan! En dat voelt heel goed.
Yvonne, dit is mede te danken aan onze EFT sessies en aan jouw deskundig support!!!
We gaan nog even door met een aantal sessies zodat ik nóg steviger in mijn schoenen kom te staan.
Maar ik zie  de (lente) zon nu al weer schijnen!  En dat wil ik dus ook graag nu alvast even met je delen.

Dank je wel!!!

Lieve groet, W
________________________________________

Er blafte een keer een hond onverwachts en ik dacht  O, hond blaft. Punt en een neutraal gevoel.

Dag Yvonne,

Wat ik je zou willen laten weten is, dat ik de afgelopen weken meer een neutraal gevoel ervaar naar honden.
Als ik een hond zie van de gedachte Hond. Punt. En daarbij een neutraal gevoel.
Er blafte een keer een hond onverwachts en ik dacht  O, hond blaft. Punt en een neutraal gevoel.
Ik ben al een keer alleen met ons hondje naar de brievenbus gelopen. Er was rust. Er kwam een hond voorbij en ik ben niet de straat overgestoken.
Een andere keer liepen mijn man en ik in het park. Onze hond deed haar behoefte, het duurde lang, in de buurt van een pitbull.
Dat was lastig voor me. Gierende gedachte van als die pitbull maar niet onverwachts deze kant opstormt enzovoort… en al helemaal toen de pitbull naar onze hond keek. Ik merkte dat ik in twee standen stond van binnen. De stressreactie en ook een van waarnemen.
Een soort van wat een beetje op rust leek.
A.

_______________________________________

De toepassing van EFT door Yvonne heb ik juist ervaren als een probaat middel

Nadat een dierbare mij had verteld over haar goede ervaringen met EFT, werd ik nieuwsgierig of dit ook iets voor mij zou kunnen betekenen en heb ik via via contact opgenomen met Yvonne Toeset.

Ook al zouden veel van mijn vakgenoten, technische wetenschappers, EFT als zweverig omschrijven, zo heb ik het allerminst ervaren.

De toepassing van EFT door Yvonne heb ik juist ervaren als een probaat middel, als een therapie-onderdeel, waarmee snel diepte in geest en gevoel kan worden bereikt om vervolgens de pijnpunten te kunnen aanpakken, bijvoorbeeld met matrix re-imprinting.

De hevige en snel helende effecten schrijf ik echter ook voor een groot deel toe aan de scherpe geest en oude wijze ziel van Yvonne die borg stonden voor de goede leiding en begeleiding van de sessies.

Ik hoop nooit meer de oude te worden.

_______________________________________

Tot mijn grote verrassing heb ik tot half 8 geslapen woensdag

Hoi Yvonne,

Ik wilde je even laten weten hoe het gaat sinds dinsdag.

Tot mijn grote verrassing heb ik tot half 8 geslapen woensdag. Ik was zoals gebruikelijk tegen 6 uur wakker en normaal val ik dan niet meer in slaap. Nu dus wel. Vond ik heel bijzonder. Ook overdag voelde ik me beter dan ik me normaal voel. Ik heb wel 2 keer een oxazepam nodig gehad, maar toch voelde ik een soort vertrouwen dat ik daar van af ga komen.

Ook vanmorgen werd ik zowaar van de wekker wakker om 6.45 toen mijn vriend op moest. Had de wekker niet gegaan dan denk ik dat ik weer door had geslapen en sowieso is dit tijdstip al ‘laat’ als je bedenkt dat ik normaal tussen 5 en 6 wakker ben. Ik heb het gevoel dat het wel eens te maken kan hebben met het kloppen. Ik klop elke dag meerdere keren, meestal zonder specifiek iets te benoemen of in gedachten te nemen. Soms lijken m’n gevoelens erger te worden, maar of dat met het kloppen te maken heeft weet ik niet.

Ik klop lekker door en mocht je nog een tip voor me hebben ter ondersteuning dan hoor ik dat graag. Je hoort weer van mij!

Hartelijke groet,

Savannah

_______________________________________

Dag Yvonne,

Alles goed??
Is je boek goed ontvangen??

Wil je graag een succes vertellen.

Bij de EFT workshop in september kwam even het cliëntje S. ter sprake. S., meisje van 10 jaar, die een paar keer per dag in de klas masturbeerde. Zij noemt het “hangen”.

Ik had de kindertherapie met haar voor de zomer afgerond, wel goed en intens gewerkt en wetende dit probleem / verslaving rond het “hangen” niet te hebben opgelost.

Na de workshop EFT heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de moeder gebeld met het voorstel om met S. te gaan kloppen…

Ik belde op het goede moment ,want ze had ook contact met mij willen opnemen de situatie was zo verslechterd . S. masturbeerde wel 7 tot 8 per dag op school!! Stel je voor …wat een last.

Ik heb vanaf november 2010,verspreid nog 5x met S. gewerkt en ze had natuurlijk huiswerk, dat ze trouw en consequent heeft gedaan. Ook een affirmatie meegegeven…

En nu vieren we, in de laatste sessie a.s. donderdag, een feestje. Ze “hangt” niet meer school. Gaaf he!!??

Blijven kloppen voorlopig om ’t succes te bestendigen.

Bettina

_______________________________________

Hoi Yvonne,

Bedankt voor je mail! En sorry dat ik nog niet eerder heb laten weten hoe het gaat…

Toen ik bij jou vandaan kwam voelde ik me echt fantastisch! Daarna had ik een afspraak bij de kapper en dacht: hop, weg met het imago dat mannen alleen meisjes met lang haar leuk vinden! Dus haar afgeknipt en me daar niet beter van gaan voelen, dat was een beetje impulsief! Meteen die avond kwam ik J. tegen in de kroeg, die ik normaal nooit in “het wild” tegenkom en die zei iets in de trant van: Wie is dat jongetje? Dat hakte er wel in. Dat terwijl echt alle andere mensen het leuk vonden…

Wel is het zo dat ik nu veel meer rust heb omtrent mannen, ik ben er niet zoveel mee bezig en dat voelt prima! Volgens mij ben ik ook minder bang voor afwijzing maar dat is wat je zegt: het voelt natuurlijk aan, terwijl er natuurlijk wel het een en ander gebeurd is. Ik heb er af en toe nog wel gedachten over maar veel minder dan voorheen.

Ik vind mezelf nu in elk geval niet zozeer minder leuk dan andere vrouwen, ik heb ook momenten dat ik me heel krachtig en zelfverzekerd voel… En eigenlijk ben ik nu minder meisjesachtig, maar wat eigenwijzer, wat uitgesprokener dan voorheen, dus dat is ook goed!

Met jou alles goed? Ik vond het fijne sessies bij jou en als ik nog een keer ergens mee zit kom ik zeker bij je langs!

Groeten,

Karen

_______________________________________

Lieve Yvonne,

Hartelijk dank voor je goede EQlibre brief met positieve voornemens. Ik wil je nog eens bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan in het afgelopen jaar! Het werkt nog door! EFT heeft me ook heel erg gesteund in de waanzinnige drukken tijd rondom de twee grote projecten, met het NedPhO en in Brussel met het NOB (Kerstconcert, zondag). Met de weersomstandigheden was de excursie naar Brussel vol risico’s, maar het ging goed; het concert werd zeer goed ontvangen (zie beeld) en wij kwamen veilig terug! Beide projecten hebben het uiterste van mij gevraagd, zowel fysiek als geestelijk.

Norman

_______________________________________

Hoi Yvonne,

Leuke nieuwsbrief! Ben geïnteresseerd in de studie van Annelies over EFT.
Ik ben lekker aan het oefenen met EFT, het gaat goed, alleen als ik met mijn partner werk, gaat het eerste aspect heel snel naar beneden en als ik het test komt er bijna letterlijk een hardnekkige boom op zetten. Ik denk zelf dat er een hele hardnekkige overtuiging aan vast zit. Als je nog suggesties hebt hoor ik het graag.
Met andere mensen gaat het EFT-en echt geweldig! Ik weet nog dat jij tegen mij zei dat jij in het begin ook een onzekere houding tov EFT naar anderen had. Ik merk nu ik jullie cursus heb gedaan, dat ik over deze drempel ben gestapt. 🙂

groetjes,

-Lo-

_______________________________________

Beste Yvonne,

Bedankt voor de goede terugkoppeling. Afgelopen weken heeft zij mij zelf ook steeds terugkoppeling gegeven over de voortgang.
Toch blijft het steeds moeizaam op het moment er veel van J. gevraagd wordt.
Ik ben zeer tevreden over je begeleiding.

Met vriendelijke groet,

Hilda van H.

Opleidingsmanager Finance en Marketing.

_______________________________________