Een aantal jaar geleden begonnen opeens een aantal van mijn coachees mij aan te sporen een boek te schrijven. Ze vroegen me vaak: “Yvonne, waar kan ik vinden wat je me nu allemaal vertelt, in welk boek staat dat?”  Natuurlijk kon ik daar geen eenduidig antwoord op geven, want mijn kennis heb ik in de loop der jaren vergaard op heel veel plekken bij heel veel andere mensen. Bovendien: waar zou ik nou nog eens een boek over schrijven, mijn boekenkast staat vol met prachtige boeken die al geschreven zijn.

Het duurde een tijdje totdat het ‘kwartje’ bij mij viel, dat ik een boek over EFT zou kunnen schrijven. Toen ik eenmaal het onderwerp van mijn passie gevonden had, ging de rest allemaal vanzelf. Nou ja, ik moest het nog wel schrijven natuurlijk, wat een hele klus was.

 

 

 

Er waren een paar punten die voor mij zeer belangrijk waren, wilde ik ‘Innerlijke rust met EFT’ voor mijzelf tot een succes brengen:

  • Zuivere intentie
  • Aansprekende heldere schrijfstijl
  • Praktische aanpak

Het is mijn intentie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten nemen van de bijzondere resultaten die je met EFT kunt bereiken. Hoe kan ik over EFT vertellen zodat mensen het begrijpen, het aannemen en enthousiast raken om  er zelf mee aan de slag te gaan? Ik zag steeds mijn toekomstige lezers voor me en wat het hen zou kunnen opleveren als ze EFT op henzelf zouden toepassen. Het was alsof ik mijn boek achteruit in de tijd schreef, naar de behoefte van mijn toekomstige lezers.

…Ik vind dat je een prettige schrijfstijl hebt die het tot een uitermate leesbaar boek maakt. WS 

Dat maakte dat ik mijn schrijfstijl helder kon houden, en wist hoe ik ook meer complexe vraagstukken, simpel en begrijpelijk kon overbrengen.

Innerlijke rust met EFT - signeersessieDoor oefeningen en ervaringen van mijn cliënten toe te voegen, is het ook een heel praktisch boek geworden. Je kunt er direct mee aan de slag. En gelukkig is dit ook wat veel van mijn lezers doen! Daarnaast doet het me deugd dat ook meer ervaren EFT beoefenaars en professionals het boek waarderen.

Je kunt het ‘Innerlijke rust met EFT’ direct bestellen door te klikken op het plaatje bovenaan in de linkerkolom. Laat me weten wat je resultaten zijn.

Er is ook een (goedkopere) digitale versie als eBook.

Ik heb vandaag jouw boek gekocht, de digitale versie en ik ben er helemaal weg van!

Bezoek hier mijn blog.