Emotioneel in balans evenement

Kom jij ook naar het EFT live event op 1 juni 2018?

Emotioneel in balans, wat stel jij je daarbij voor? En is het mogelijk om in een dag je emotionele balans te hervinden?

Emotioneel uit balans

We weten allemaal hoe het is om emotioneel uit balans te zijn: je bent onzeker over je werk- of andere prestaties, je maakt je zorgen over een vriend, familie of je relatie, je weet niet hoe je de rekeningen  moet betalen, je ervaart angst voor een presentatie die je moet houden of je bent bang om te vliegen, de lift in te stappen of te gaan blozen tijdens een overleg.

Eke dag gebeuren er dingen waardoor we uit balans kunnen raken. Afgelopen dagen werd ik overspoeld door gebeurtenissen die een emotionele impact op mij hadden: mijn zus had behoefte aan een goed gesprek, mijn zoon had een vreemd kwaaltje waarvan de dokter niet wist wat het was, de poes van de buren was plotseling overleden, mijn dochter had mijn steun nodig in een kwestie, mijn nieuwe boek bleek een ernstige drukfout te bevatten, cliënten wilden en masse hun afspraken verzetten en het meest trieste van al was dat een dierbare collega was overleden. Genoeg om uit balans van te raken.

Wat doe je dan?

Ik ga dan maar even zitten en voel mijn lichaam. Alle emoties die ik niet kan verwerken of loslaten, ervaar ik als een soort spanning in mijn lichaam. Ik lokaliseer die spanning en pas een paar minuten EFT toe. Onmiddellijk voel ik de spanning zakken. Door regelmatig jezelf op deze manier te ont-spannen, kun je veel klachten voorkomen. Vaak gunnen we ons de tijd niet om te ontladen. Dan stapelen emoties van gebeurtenissen zich op. Je voelt dan een constante spanning. Soms zijn gebeurtenissen te heftig geweest om zelf los te laten. Dan heb je even hulp nodig.

Hoe vind jij je emotionele balans terug?

Op 1 juni organiseer ik een wervelende dag voor iedereen die weer emotioneel in balans wil komen. Met oefeningen, tips en essentiële informatie over hoe jij jouw balans kan hervinden. In een dag kun je veel bereiken. Misschien voel je opeens de zekerheid om die presentatie te geven of stap je onbevangen het vliegtuig in op weg naar een zonnige bestemming. Wie weet kun je na die dag lachen om het conflict met je partner of familielid. het hoeft niet lang te duren.

Emotioneel in balans komen? Kom naar het EFT live event op 1 juni 2018 in De Roos in Amsterdam.

De kaarten kun je nu bestellen en kosten 51 euro per stuk. Dit is inclusief koffie/thee en lunch.