Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EFT supervisie online

22 april | 19:00 - 21:00

- €42,50

Ben je een professional die EFT toepast in jouw beroepsomgeving? Vanaf nu kun je elke maand je inschrijven voor supervisie online. In twee uur tijd bespreken we de vragen en knelpunten waar jij tegenaan loopt in je EFT praktijk.

Wat is supervisie?

Als EFT begeleider werken we vaak alleen. Het is logisch dat je tegen vragen aanloopt als je dagelijks aan het werk bent met cliënten. Dan is het fijn om je skills uit te breiden en je verhaal te delen met andere professionals. De focus tijdens deze online-sessies ligt vooral bij jouw aanpak en jouw proces in de toepassing van EFT. Het delen van je verhaal (hebben anderen dat nou ook?) kan opluchting en verheldering bieden. Ik help je met tips en feedback om je EFT sessies nog effectiever te maken.

Wie kunnen zich inschrijven?

Elke EFT therapeut, EFT-coach of EFT behandelaar is welkom, ongeacht of je de opleiding bij mij hebt gevolgd.

Waarom supervisie online?

Sinds het corona tijdperk werken we allemaal meer online en kan ik nog maar 4 mensen in mijn praktijk ontvangen. Met supervisie online hoop ik meer mensen de kans te bieden om van supervisie gebruik te maken. De supervisiedagen blijf ik organiseren omdat ik face to face contact zeer belangrijk vind.

 

Ja, ik geef me op voor online supervisie

Na aanmelding stuur ik je per email de factuur met daarin de ZOOM link voor de  supervisie online.

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€42,50
Evenement Categorie:

Locatie

online

Organisator

Yvonne Toeset
Telefoon
06-11360961
E-mail
info@eqlibre.nl
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€42,50
Evenement Categorie:

Locatie

online

Organisator

Yvonne Toeset
Telefoon
06-11360961
E-mail
info@eqlibre.nl
Bekijk de site van Organisator

Inbegrepen zijn koffie, thee en iets lekkers. Lunch is alleen inbegrepen en geheel verzorgd bij de EFT opleidingen Level 1,2 en 3.

EQlibre is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en is vrijgesteld van BTW heffing voor de EFT opleidingen. Ook is de EFT opleiding van EQlibre geaccrediteerd bij SKB.