Dit zeggen mijn cursisten

______________________________________

 

Ik vind het een geweldig mooie methode voor bijna iedere cliënt.

Yvonne is een hele fijne docente. Ze legt heel goed en duidelijk uit, voelt goed aan wat er nodig is in de groep en ook de voorbeelden/oefensessies voor de groep waren zeer leerzaam. Inhoudelijk heb ik ook veel geleerd hoe EFT toe te passen, ook in het oefenen tijdens de lessen. Ik vind het een geweldig mooie methode voor bijna iedere cliënt.

Sigrid, student EFT opleiding

______________________________________

 

Dag Yvonne,

Alles goed??
Is je boek goed ontvangen??

Wil je graag een succes vertellen.

Bij de EFT workshop in september kwam even het cliëntje S. ter sprake. S., meisje van 10 jaar, die een paar keer per dag in de klas masturbeerde. Zij noemt het “hangen”.

Ik had de kindertherapie met haar voor de zomer afgerond, wel goed en intens gewerkt en wetende dit probleem / verslaving rond het “hangen” niet te hebben opgelost.

Na de workshop EFT heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de moeder gebeld met het voorstel om met S. te gaan kloppen…

Ik belde op het goede moment ,want ze had ook contact met mij willen opnemen de situatie was zo verslechterd . S. masturbeerde wel 7 tot 8 per dag op school!! Stel je voor …wat een last.

Ik heb vanaf november 2010,verspreid nog 5x met S. gewerkt en ze had natuurlijk huiswerk, dat ze trouw en consequent heeft gedaan. Ook een affirmatie meegegeven…

En nu vieren we, in de laatste sessie a.s. donderdag, een feestje. Ze “hangt” niet meer school. Gaaf he!!??

Blijven kloppen voorlopig om ’t succes te bestendigen.

Bettina

_______________________________________

 

Hoi Yvonne,

Leuke nieuwsbrief! Ben geïnteresseerd in de studie van Annelies over EFT.
Ik ben lekker aan het oefenen met EFT, het gaat goed, alleen als ik met mijn partner werk, gaat het eerste aspect heel snel naar beneden en als ik het test komt er bijna letterlijk een hardnekkige boom op zetten. Ik denk zelf dat er een hele hardnekkige overtuiging aan vast zit. Als je nog suggesties hebt hoor ik het graag.
Met andere mensen gaat het EFT-en echt geweldig! Ik weet nog dat jij tegen mij zei dat jij in het begin ook een onzekere houding tov EFT naar anderen had. Ik merk nu ik jullie cursus heb gedaan, dat ik over deze drempel ben gestapt. 🙂

groetjes,

-Lo-

_______________________________________

 

Beste Yvonne,

Bedankt voor de goede terugkoppeling. Afgelopen weken heeft zij mij zelf ook steeds terugkoppeling gegeven over de voortgang.
Toch blijft het steeds moeizaam op het moment er veel van J. gevraagd wordt.
Ik ben zeer tevreden over je begeleiding.

Met vriendelijke groet,

Hilda van H.

Opleidingsmanager Finance en Marketing.

_______________________________________