Supervisie EFT

Ben je een EFT professional dan biedt EQlibre je de mogelijkheid om je vaardigheden te blijven bijschaven door het bieden van supervisiedagen en bijscholing. Je volgt dan supervisie bij een erkende  EFTi supervisor.

Cursisten die EFTi gecertificeerd zijn, dienen voor het behouden van hun certificering te voldoen aan de eisen voor permanente educatie. Maar ook cursisten die niet gecertificeerd zijn, kunnen meedoen aan de supervisiedagen, individuele supervisie en extra EFT activiteiten. Ook EFT professionals die elders hun EFT training hebben gehad, zijn welkom bij EQlibre.

 

Supervisiedagen
De supervisiedagen worden vier keer per jaar gehouden en zijn bedoeld om in groepsverband je ‘practitioner skills’  bij te houden en te verbeteren. Op deze dagen bespreken we situaties die je tegenkomt in het werken met je cliënten, je persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van jou als coach/therapeut in het EFT werkveld.

Elke supervisiedag heeft een thema. Rond dit thema geef ik extra informatie en delen we ervaringen uit onze praktijk. Geen enkele supervisiedag is dus hetzelfde; je leert elke keer iets nieuws.

 

Supervisie online

Een paar keer per jaar kun je ook supervisie online volgen. In een kleine groep bespreken we jouw casus en ik geef je tips en adviezen. Deze supervisie duurt twee uur en geef ik via ZOOM. De data vind je in de agenda.

 

Ben jij een EFT professional?
Dat ben je als je EFT toepast bij anderen in een min of meer professionele setting. Je werkt bijvoorbeeld op een lagere school waar je de kinderen laat kloppen voor de Cito-toets. Of je hebt een praktijk als therapeut waarbij EFT een van je methoden is, of je werkt full-time als EFT Practitioner. Het maakt niet uit in welke context je EFT gebruikt, je bent altijd welkom op de supervisiedagen.

 

Supervisie online: € 42,50

Losse supervisiedagen: € 95,00 (BTW vrijgesteld) per keer

Locatie: de supervisiedagen worden gehouden bij EQlibre in Amsterdam

 

Ja, ik geef me nu op voor supervisie