Total Release

Waar je in het leven ook tegenaan loopt, het sleutelwoord is loslaten. Wat je loslaat krijgt namelijk de kans om zijn weg te vervolgen. Op die wetenschap is Total Release gebaseerd.

Loop jij vast op bepaalde levensgebieden? Ervaar je bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld, of twijfel je aan jezelf? Vertoon je steeds uitstelgedrag en merk je dat je (te) vaak een conflict ervaart?

Door middel van Total Release werk jij met jezelf op de hoogste frequentie. Je komt los van je ego-systemen en saboterende mechanismen, om zo jouw probleemstukken te transformeren in vrijheid, licht en liefde.

Tijdens deze unieke, tweedaagse basisworkshop Total Release, transformeer jij onder liefdevolle begeleiding van Yvonne Toeset energetische blokkades en jouw waargenomen problemen die jou belemmeren. Je neemt bovendien de tools mee om dit toe te passen op alle problematiek die jij ervaart in het leven.

Dit doet Total Release voor jou

Deze unieke tweedaagse workshop helpt de waarnemer in jou, dat gedeelte dat alle processen intern en extern waarneemt zonder oordeel of emotie, om zich ten volle door jou te manifesteren.

Aan het einde van de tweedaagse ervaar je meer verbinding met jezelf en compassie voor anderen. Je merkt dat je problemen die je al lange tijd met je meedraagt neutraler bekijkt, of zelfs helemaal los hebt gelaten.

Je leert tijdens de workshop de basis van Total Release en ontvangt praktische tools om dit in het dagelijks leven toe te passen.Je krijgt onder andere:

  • Een hand-out met alle relevante theorie en achtergrond;
  • Audiobestanden om je te begeleiden tijdens het Total Release proces;
  • Onbeperkte toegang tot de online leeromgeving met de grondmaterialen;
  • Live begeleiding en directe feedback van Yvonne Toeset.

Ben jij eraan toe om afscheid te nemen van diepgewortelde blokkades en sabotagemechanismen? Meld je dan nu aan voor de tweedaagse basiscursus Total Release.

Klik op de knop om je in te schrijven

Ik wil meer weten

Dit ga je ervaren

In een groep van gelijkgestemden start je de training met het maken van een veilig anker. Welk beeld of herinnering roept totale veiligheid en kracht in jou op?

Wanneer jij je anker hebt gevonden, gaan we tezamen op verkenningstocht: wat is een probleem precies, wat doe je met je probleem, welk verhaal geloof je en hoe reageert je brein hierop? Je ontvangt de juiste theorie om je werk kracht bij te zetten.

Je leert deze dagen op een andere manier te kijken naar jezelf. Yvonne faciliteert je proces dusdanig dat jij gebieden binnen jezelf en het universum ervaart waarvan je wellicht het bestaan niet eens kent.

Je gaat in een deep dive op zoek naar wie je wérkelijk bent, in verbinding met al wat is. Dat doen we gezamenlijk met behulp van het Total Release proces. Zie dit als een vorm van energetische meditatie. Je ervaart de energie van je identificaties (je probleem of klacht), maar hoeft niets te fixen, niets te DOEN. Met de juiste aandacht en intentie doet je lichaam het werk.

We werken met TR in groepsverband en op de tweede dag is er ruimte voor demonstraties.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen veel meer inzicht gekregen in wie je werkelijk bent, maar voel je meer vrede in jezelf. Voel jij hier een ‘ja’ bij? Meld je dan aan. We kijken ernaar uit om je terug te zien!

Ik wil graag meedoen