Ontdek de magische wereld van Total Release

We zijn vergeten wie we werkelijk zijn. Onze identiteit is zich af gaan spelen in ons hoofd en de rest van ons wezen zijn we vergeten. Vanaf het moment dat we naar school gaan en gaan leren wat anderen denken dat we nodig hebben om ons leven te leiden, raken we de unieke verbinding met onsZELF gedeeltelijk kwijt. De focus op de buitenwereld wordt steeds groter als we hard werken om carrière te maken en het gapende gat in onszelf opvullen met allerlei afleidingen zoals eten, kopen, drinken, TV kijken en nog veel meer.

Dus je bent op zoek naar de weg terug in jezelf. Wie jij werkelijk bent. Ergens ben je die verbinding kwijtgeraakt. En misschien heb je al van alles geprobeerd, trainingen, therapieën en cursussen. Zo hard gewerkt om de problemen in jezelf op te lossen. Maar nog is er geen rust.

Laat me je meenemen in de magische wereld van Total Release. De weg van de minste weerstand waar je thuiskomt bij jezelf.

Ann Ross

Ergens rond 2010 reisde ik naar Engeland naar een van mijn docenten; Ann Ross. Zij had me warm gemaakt om een ‘andere’ cursus bij haar te volgen, iets wat ze ontwikkeld had naast EFT, tapping. Omdat Ann een van mijn favoriete docenten was, aarzelde ik geen moment. Haar zachte aanpak in combinatie met haar scherpe waarnemingsvermogen boeide mij uitermate. Ik wilde graag van haar leren.

Ze nam ons mee naar gebieden in onszelf waar ik nog nooit eerder was geweest. Ze vertelde over ons innerlijk alsof ze wist wat er zich in mij afspeelde. Ik leerde onderscheid te maken tussen mijn denken en mijn wezenlijke zelf. Het lukte mij om de rust te ervaren voorbij mijn denken en voelen in verbinding met AL wat IS. Het was geweldig maar het leek mij allemaal heel moeilijk om in praktijk te brengen.

Toch moedigde Ann mij aan om hiermee aan de slag te gaan. Ik leerde hoe ik workshops kon geven in kleine groepjes en deed dat in Amsterdam en bij een collega in New York. Af en toe paste ik deze diepe meditatieve vorm toe in mijn sessies. Ondertussen was ik echter veel drukker met EFT, zowel in mijn sessies als de EFT-trainingen die ik gaf en de EFT boeken die ik schreef.

Robert Bridgeman

Totdat Robert Bridgeman mij vroeg om deze methode een keer te ondergaan. De kracht en diepte van die ervaring is hij nooit vergeten. Dus toen hij mij jaren later vroeg om trainer te worden bij de Bridgeman Academie, was dat voor mij de mogelijkheid om Total Release verder te ontwikkelen. Ik verdiepte mij opnieuw in alles wat ik van Ann had geleerd. Daaraan voegde ik mijn eigen inzichten en technieken toe. Van mijn collega Dawson Church leerde in de ECO-meditatie die naadloos aansluit bij het TR-proces.

 

“Door juist naar mijn gevoel te gaan, dat was voor mij echt de openbaring en ook de bevrijding.”
Maaike

 

Cursussen

Iedereen is welkom bij de basiscursus Total Release. Het maakt niet uit waar jij tegenaan loopt in je leven op dit moment. Total Release leert je hoe je lichaam spanning en stress kan loslaten. Ook professionals met interesse in deze methode volgen eerst deze basiscursus. Ervaar het zelf, voordat je anderen helpt met dit proces van loslaten.

De Total Release cursussen en TR-practitioner opleiding worden allemaal gefaciliteerd door de Bridgeman Academie. Je aanmelding en praktische zaken kun je dus via hun organisatie regelen. Op mijn website vind je ook de informatie over deze twee mogelijkheden en in de Agenda vind je de data van de cursussen. Je wordt dan doorgeleid naar de website van Bridgeman Academie waar je jouw aanmelding kunt regelen.