EFT, tapping methode voor professionals

Complete opleiding

  • Ben jij een coach en wil je op een dieper, emotioneel niveau werken met je coachees?
  • Ben je een therapeut en wil je op een veilige manier aan trauma werken zonder je cliënt te her-traumatiseren?
  • Of ben je een psycholoog en zoek je de nieuwste bewezen methoden in je vakgebied?
  • Welkom bij de meest volledige  EFT opleiding van Nederland
  • Gegeven door een van de beste trainers in EFT van Nederland
  • Je kunt starten in maart of september

 

Aanmelden EFT opleiding

DATA voor de eerstvolgende opleiding

Download Programma Complete EFT Opleiding

 

Emotional Freedom Techniques of simpel EFT, is een fantastische klopmethode om snel en effectief negatieve emoties te neutraliseren. Iedereen kan het leren als zelfhulpmethode en professionele begeleiders bereiken met EFT de beste resultaten voor het welzijn van hun cliënten. Onderzoek heeft aangetoond dat Emotional Freedom Techniques net zo effectief is als EMDR, alleen EFT kunnen we veel breder inzetten; eigenlijk voor elke klacht die met stress of spanning te maken heeft.

Ik verwelkom je graag bij de EFT International geaccrediteerde EFT opleiding voor professionals van EQlibre.

De complete opleiding bestaat uit de basis, Level 1 en Level 2, het certificeringsprogramma en daarna de verdiepingsmodule; Level 3.

Wil je eerst starten met de basismodules? Dat kan. Je kunt altijd op een later moment nog kiezen voor het certificeringsprogramma of de Level 3. De ervaring leert dat het complete programma jou de beste tools geeft voor je praktijk. De meeste cursisten kiezen dan ook daarvoor.

 

 

Doel van de opleiding

De EFT opleiding voor professionals is een compleet programma die jou in ruim negen maanden tijd opleidt tot een gedegen en vaardige EFT practitioner. Dit programma combineert alle levels (1,2, en 3) met een uitgebreide begeleiding bij je certificering. Doel van de opleiding is om de vaardigheden en technieken aan te leren die nodig zijn om op een hoog niveau EFT als professional in te zetten. Na de opleiding kun je met vertrouwen direct aan de slag met EFT in jouw praktijk.

Professioneel, vlot, down-to-earth en er mag gelachen worden!  KvG

Indeling van de opleiding

In de eerste zes dagen van de opleiding leer je de basisvaardigheden. Hiermee kun je al aan de slag in jouw praktijk of beroepsomgeving.

Daarnaast blijf je oefenen met je mede-cursisten in het aansluitende certificeringsprogramma. Je gaat vlieguren maken door minimaal 50 sessies te geven verdeeld over een periode van een paar maanden. In deze periode krijg je begeleiding van mij in de vorm van webinars, online Q&A meetings, en persoonlijke feedback. Ik begeleid je naar het behalen van je EFT Practitioners certificering.

Het laatste deel van de opleiding bestaat uit vier dagen verdieping waarin je meer gevorderde technieken en aanpakken krijgt aangereikt.

 

Zeer goede balans tussen theorie en praktijk. CS

Mijn aanpak is praktisch en persoonlijk gericht. Een veilige leeromgeving staat daarbij centraal. Ik waardeer jouw professionele kennis en wil je graag leren hoe je EFT kunt gaan toepassen in jouw specifieke beroepspraktijk.

 

Mooie aanvulling op andere opleidingen en EFT is meteen bruikbaar!! ML

 

 

 

 

 

 

 

EQlibre-EFT-opleiding

 

 

LogoDe basisopleiding wordt afgesloten met een certificaat van deelname voor alle cursisten. Hierna volgt het programma om de EFTi certificering te behalen als EFTi Practitioner. Zie voor meer informatie hierover onder EFTI certificering.

 

 

Download Programma Complete EFT Opleiding

Aanmelden EFT opleiding

Stel je vraag voor meer informatie

 

 EFT opleiding – locatie en kosten

  • De complete EFT opleiding wordt gegeven op een locatie in Amsterdam en is makkelijk toegankelijk met openbaar vervoer.
  • De kosten voor de volledige opleiding bedragen € 2.745,00 BTW-vrijgesteld. Inbegrepen zijn koffie thee en frisdrank en een lunch. Wanneer je boekt voor een specifieke datum, krijg je een vroege vogel korting. Kijk voor data en tarieven in de agenda.
  • Het is mogelijk om alleen de zes basisdagen te volgen. Je dient dit aan te geven op het intakeformulier.
  • Voorwaarden voor deelname aan de opleiding: je bent een professionele begeleider.