EQlibre-EFT kloppunten

EFT Zomerconsulten

Door alle trainingen, presentaties en opleidingen die Yvonne geeft, heeft ze weinig tijd in haar agenda om persoonlijke trajecten te kunnen faciliteren. Maar in de zomermaanden juni en juli maakt ze tijd vrij voor korte intensieve trajecten.

In korte trajecten grote resultaten boeken

Doel van deze consulten is om jou in een korte periode een intensive begeleiding te bieden waarbij je een doorbraak kan verwachten in persoonlijke klachten waar je misschien al langere tijd mee rondloopt. Dit hangt natuurlijk af van jouw inzet en de aard van je klacht, maar je kunt er zeker van zijn dat je de diepte ingaat. Werken aan de oorsprong van je klacht.

Hoe gaan de zomerconsulten in z’n werk?

De zomerconsulten duren twee uur. Afwisselend in de praktijk in Amsterdam, of online als Yvonne in Frankrijk is. Online consulten zijn net zo effectief als persoonlijke consulten en besparen je bovendien reistijd. Aanmelden voor de zomerconsulten doe je via het aanmeldformulier. Je maakt de afspraken van te voren na een telefonische intake met Yvonne.

Je kunt kiezen voor een los consult van twee uur, of een kort traject van drie sessies van twee uur. Aan de hand van je vraag en/of klacht zal Yvonne je adviseren wat het beste is. Natuurlijk kun je daar altijd zelf over beslissen.

JA, ik wil een zomerconsult

Het meeste halen uit de zomerconsulten

Om in korte tijd jezelf een boost te geven naar een vrijer en zorgeloos leven, kan in Yvonne je ‘huiswerk’ geven in de vorm van meditaties, EFT-oefeningen of andere vormen van begeleiding. Hoe meer jij bereid bent te investeren, hoe groter de opbrengst. Jezelf helen is geen quick-fix maar een bewustwordingsproces waarbij je met de juiste tools, de juiste kritieke punten gaat aanpakken.

Wat kan ik van de consulten verwachten?

Yvonne werkt met jou vanuit haar jarenlange ervaring en de duizenden sessies die ze gegeven heeft. Daarbij maakt ze natuurlijk gebruik van EFT, tapping Matrix Reimprinting en ook van de energetische meditatievorm Total Release. Deze methoden werken diep en relatief snel omdat ze vrij makkelijk de kern kunnen raken van je probleem. Je gaat in onderzoek naar de situaties die jouw klacht hebben veroorzaakt, achterliggende (kind)patronen en overtuigingen en fysieke gerelateerde klachten. Je gaat ervaren hoe het oplossen daarvan ruimte gaat maken voor nieuwe conclusies en inzichten. Je gaat weer contact maken met de positieve delen in jezelf en je krachtiger en meer zelfverzekerd voelen. Je gaat leren wie je werkelijk bent en hoe het voelt om weer helemaal in contact te staan met jouw diepste zelf.

Wat zijn de kosten van de zomerconsulten?

Een los consult van 2 uur incl. 21% BTW € 250,00

Een traject van 3 sessies à 2 uur incl. 21% BTW € 695,00

 

Direct aan de slag?

Wil je goed voorbereid aan de slag? Om je op weg te helpen kun je hier een beknopte handleiding downloaden. Hiermee kun je zeker al beginnen om wat stress los te laten.

Toen ik bij jou vandaan kwam, voelde ik me echt fantastisch!  KW

 

JA, ik wil een zomerconsult